Viktoria Andersson heter jag,är legitimerad djursjukskötare och är född och uppvuxen med hundar. Som liten låg en schäfer nedanför spjälsängen och ett par år senare kom de första långhåriga taxarna in i mitt liv och även en svart mellanpudelhane hann göra mig sällskap under min uppväxt. I övre tonåren kom jag i kontakt med dvärgschanuzer för första gången via SEUCH Barcol's Bombay Saphire Star, "Märta".  Hon var född och uppvuxen hos Barbro Coldenberg och jag kan inte nog uttrycka min tacksamhet gentemot Barbro och allt hon gjort för mig genom åren. Allrahelst med tanke på att jag för ett par år sedan fick stå kvar som ensam kennelinnehavare.

Därtill vill jag även rikta mitt varmaste tack till Yvonne Broberg, Kennel New Era . Utan henne hade detta inte heller varit möjligt.

I dagsläget bor jag och min sambo i Nolby tillsammans med barn och hundar. Vi lägger största vikt vid att föda upp friska och mentalt stabila hundar som gärna deltar i allt vad ägaren kan tänkas vilja hitta på. Utöver det så jobbar vi naturligtvis även mot exteriört korrekta individer med sträva, lättskötta pälsar. 

Jag erbjuder trimning av mina egenuppfödda hundar, årliga kennelträffar, glöggmys vid jul, kennelpromenader mm. Jag vill finnas där för mina valpköpare som en stöttepelare och rådgivare vid alla de frågor som kan uppkomma i hundägandet. 

 

Följ oss gärna på FB där det kontinuerligt läggs ut utställnings-och tävlingsresultat, bilder mm.